| شروعی دوباره |
|
|
|
|
ضرورت وجود مرکزی که شطرنجبازان کشور و استان بتوانند مطالب مورد نیاز خود را در آن بیابند مارا بر آن داشت که mazanchess.ir را مجددا فعال کنیم. بهتر آن دیدیم توجه شما را در شروع دوباره به پیام مرتضی قدسی در دور اول فعالیت سایت جلب کنیم. پس از آنکه برای همیشه خط سیاهی بر نگرش های جزم اندیشانه قرون وسطی و پیامدهای غیر انسانی آن کشیده شد عصر جدید آغاز دوران روشنگری و خردورزی نام گرفت. هنگامی که دکارت عبارت معروف خود را گفت ((من فکر می کنم پس هستم)) در واقع خرد را دلیلی برای تفهیم هویت انسان معرفی کرد. عادت نداشتن به فکر کردن و استفاده طوطی وار از تجربیات دیگران بدون نقد آنها که خود نیازمند تفکر نقادانه است می تواند کشور و مردمی را در هیئتی عقب مانده و یا محترمانه تر در حال توسعه معرفی کند. برای رهایی از به جاماندگی تاریخی با استفاده از ابزاری موثر باید اندیشیدن و البته درست اندیشیدن را آموزش داد. شطرنج در واقع نوعی ورزش و ابزاری برای درست اندیشیدن است. صبوری تمرکز داشتن بدنبال راه کار گشتن و جلوتر را دیدن روشهایی است که در بازی شطرنج به کار می آید و اگر بتوان سیستمی اندیشیدن را در جامعه تعمیم داد می توان ار تفکر سنتی و درجازننده فاصله گرفت. برای اجرایی و عمومی کردن این ورزش و در جهت اشاعه و در دسترس بودن ورزش فکری شطرنج و رخدادهای مرتبط با آن تصمیم به گشودن سایت خود گرفته ایم اما از آنجا که این کار تجربه نشده قطعا با کمبودها و کاستی هایی همراه است. بنابراین برای غنی تر و پویا شدن سایت نیاز به یاری و نقدهای ارزنده داریم تا شاید به کمک یکدیگر بتوانیم به اهداف ورزشی و اجتماعی خود که همانا تقویت فکر و بازتاب افکار توانمند در جامعه است برسیم. فعالیت سایت mazanchess.ir حول سه محور ذیل خواهد بود: 1- اخبار شطرنج 2- قوانین و داوری 3- آموزش شطرنج اخبار شامل اخبار شطرنج در جهان اخبار شطرنج در ایران و اخبار شطرنج در مازندران خواهد بود. قوانین و داوری شامل تفسیر قوانین تغییرات قوانین و ابهامات آن و مهمتر از همه تصمیمات داوران بزرگ ایران و جهان در موارد خاص. آموزش شطرنج شامل ارائه درسنامه های شطزنج از مربیان بزرگ ایران و جهان خواهد بود. مدیریت سایت mazanchess.ir دست همه عزیزانی که ما را یاری دهند را می فشارد.منتظر نظرات و مطالب ارسالی شما هستیم. احمد رضایی قلعه |
| Send new message | |