اعتراض رئیس هیات شطرنج نور مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط administrator   
جمعه, 06 آذر 1388 ساعت 19:57
http://www.mazanchess.ir/images/2874.jpg

در پی درج مطلبی تحت عنوان "مازندران با سرمایه های خود چه می کند."جوابیه ای از سوی ریاست محترم هیات شطرنج نوربه دست ما رسیده است که عینا" در ادامه مطلب درج می شود.لازم به ذکر است که مدیریت mazanchess.ir پاسخگویی به مطالب مندرج در سایت را برای همه کسانی که با مطالب مندرج مرتبط می باشند یک حق مسلم می داند.امیدواریم دوستان نیز با حفظ احترام متقابل قضاوت را به عهده ی خوانندگان مطالب سایت واگذار نمایند.

بسمه تعالی

مدیریت محترم سایت Mazanchess.ir

جناب آقای استاد احمد رضایی

با سلام

احتراما ذیل مطلب مازندران با سرمایه های خود چه می کند ؟ اشاره ای داشته اید به هیات شطرنج نور که کلاسهای آموزش یآقای ابراهیم هوشنگی را تعطیل کرده است .جهت اطلاع شما بزرگوار ارجمند و سایر اهالی صدیق شطرنج مازندران و علی الخصوص خانواده های محترم شهرستان نور موارد ذیل جهت اطلاع ایفاد می گردد .

1- آقای ابراهیم هوشنگی که زحمات بسیاری سالیان قبل برای شطرنج نور کشیده است و همین جا قدردانش هستم . لیک بدلیل مشکلات شخصی نزدیک هشت – نه سال از شطرنج دور بوده و اساسا شطرنج نور نابود شده بود که با حضور بنده و همراهی هیات رئیسه شطرنج شهرستان نور ما موفق به بازسازی و تدوین اصولی بنای نوین شطرنج شهرستان را نهاده ایم که همین کلاسهای معما گونه ایشان ؛ نشانه زحمات و تلاش ما بوده است ولاغیر .

2- تا مادامیکه ما هیچ مربی غیر حضرات نداشته ایم ؛ ایشان هیچ مشکلی با هیات نداشته اند . از زمانی که هیات با آنتخاب استاد غلامرضا آزمون مربی درجه یک شطرنج قرار تشکیل کلاس جهت افزایش توان علمی تخصصی شطرنجبازان نوری را نهاد ، ایشان با هیات مشکل پیدا کردند .

3- آقای هوهشنگی تا قبل از آبان ماه 88 هیچ مدرک مستندی دال بر کارت مربیگری به هیات ارائه ننموده بود . به همین سبب هیات از آموزش نامبرده بدلیل نداشتن مدرک جلوگیری نموده بود و اساسا ما اعتقاد داریم یک مربی یا باید مستقل کار کند یا با هیات تعامل داشته باشد . اگر مستقل می خواهد عمل کند باید تابع قوانین جاری مربوطه باشد . ما از آقای هوشنگی خواسته ایم یا با هیات تعامل داشته باش یا مستقل عمل کن ولی ایشان هیچ کدام را قبول نداشته و می گوید من چون مربی هستم باید آموزش دهم و تابع هیچکس عمل نمی کنم .؛ که این گفته ایشان خلاف مصوبه های قانونی است .

4- اعزام هنرجویان شطرنج به اردو بدون هماهنگی با هیات یا اداره ترتبیت بدنی شهرستان آیا خلاف مقرات نیست؟

5- یک مربی درجه 3 یا درجه 2 تا چه سقفی حق آموزش دارد ؛ یک مثل معروف می گوید : من می گویم انف تو نگو انف ، تو بگو انف . چه کسی یا مرجعی باید جایگاه توان علمی تخصصی مربیان را تبیین کند آیا فرد مربی صرف داشتن مدرک می تواند تا هر سطحی را آموزش دهد ؟ چرا آقای هوشنگی بجای تعامل با هیات نور ؛ مقابل آن می ایستد و اساسا کار را شلوغ می کند ؟ آیا غیر از قانون و رعایت موازین قانونی احدی حق دارد به صرف داشتن عنوان و مسئولیت از عملی غیر قانونی حمایت کند ؟

جناب استاد رضایی ؛

شما و استاد دیگرمان جناب آقای مصلحی که داوران بین المللی استان هستید نباید بر این ترک تازی های غیر قانونی نظارت فرموده تا هر کسی به خود اجازه ندهد تا در آموزش دخالت نماید و صرف داشتن مدرک درجه 3 نسبت به تدریس برای آنچه نمی داند اقدام نماید . هستند هنرجویانی کهپس از یک آزمون متوجه می شوید حتی الفبای اولیه را نیز خوب فرانگرفته اند . آیا براستی آقای ابراهیم هوشنگی ؛ میلاد سالار را ممتاز کرده است یا تلاش خود و سایر مربیان برتر دیگر ؟ اگر چنین است پس بنده در استاد شدن و لیسانس گرفتن بیش از 90% اهالی هنر نور باید ادعا مالکیت داشتهباشم در حالی که چنین نیست همانگونه که معلم اول ابتدایی به حفظ حرمت و احترام فراوان نمی تواند ادعا کند که دکتر شدن دانش آموزانش فقط او نقش داشته وآموزش های او به تنهایی کافی است . امیدورام دوستان شطرنجی ما بهجای هیاهو کردن در ادارات و سایتها اندکی به بالابردن توان علمی تخصصی خود بیاندیشدن .

با تشکر

رئیس هیات شطرنج شهرستان نور

بهزاد مختاری

نظرسنجی

بیشتر به چه مطالبی علاقه مندید؟

فرم ورود به سایت

حاضرین در سایت

ما 1 مهمان آنلاین داریم