| دبیر هیات شطرنج مازندران نیستم |
|
|
|
| نوشته شده توسط احمد رضایی | |||
| یکشنبه, 29 آذر 1388 ساعت 20:42 | |||
1.ریاست محترم هیات شطرنج مازندران با تفویض اختیار به ......(که اتفاقا"پیشنهاد خود ایشان هم بود)امور اجرایی هیات استان را به تیم منتخب بسپارند. 2.هزینه های مالی برنامه های 6 ماهه دوم به سرعت تامین شود. 3.نایب رئیس محترم استان برکنار شوند. ریاست محترم نیز با پذیرش موارد فوق و عذرخواهی از روسای هیاتها .امیدواری ما به تعامل در شطرنج استان را بیشتر کردند.پیرو همان جلسه به اتفاق بزرگواران دیگر برنامه ای تدوین و آماده شد.اما با توجه به بدهی هیات بابت مسابقات فجر بانوان که سال گذشته در هتل نوید بر گزار شد و ناتوانی ریاست محترم هیات در جذب کمکهای مالی عملا"اجرای هیچ برنامه ای ممکن نشد و از طرفی اختیارات لازم نیز تفویض نشد و تا کنون خوشبختانه ابلاغی هم برای اینجانب صادر نشد.(فقط شنیده های ما حاکی است که ابلاغ توسط اداره کل محترم صادر شده ولی به خاطر مخالفت نایب رئیس قدرتمند هیات خوشبختانه به دست من نرسیده است)با اینهمه برای اثبات حسن نیت و از بین بردن هر گونه بهانه ای برای هیات دو نفره استان به اتفاق استاد حامدی نژاد و استاد سهرابی به دفتر هیات استان رفته و پس از مذاکره با مهندس مشمولی ریاست محترم هیات شطرنج ساری آنجا را باز گشایی کردیم .اما پس از چندین نوبت حضور در هیات به سرعت دریافتم که هدف اصلی هیات فقط وقت کشی است و امروز را به فردا رساندن. هیات شطرنج مازندران توانایی لازم برای اداره امور شطرنج استان را ندارد و از طرفی نمی خواهد اختیارات لازم را به دیگران واگذار نماید.حوادث چند وقت اخیر نشان داده است که ریاست محترم هیات استان تمام وقت خویش را صرف بوق و کرناهای تبلیغاتی می کند و بس.ای کاش به جای صرف آنهمه نیرو و هزینه برای قرار گرفتن در برابر دوربین های تلویزیونی و هزینه مصاحبه های مطبوعاتی کمی هم به وفاق در شطرنج مازندران فکر می کردند.در چند روز آینده گزارش مفصلی به روسای محترم هیاتها ارائه خواهم کرد. اما انچه که قاطعانه اعلام می دارم:برای اجرای تکلیفی که در نشست آمل به عهده اینجانب گذاشته شد صادقانه تلاش نموده ام.و علی رغم مخالفت دلسورانه ی بسیاری از دوستان ارجمند (که دبیری هیات استان را در شرایط فعلی در شان من نمی دانستند)وارد صحنه شده و تلاش نمودم گره شطرنج مازندران را باز کنم.اما با توجه به ناتوانی مسئولیت محترم هیات استان اجرای هیچ برنامه ای ممکن نیست.تصمیم گیری در چگونگی بر خورد با معضل فعلی به عهده مجمع محترم و روسای محترم هیاتهاست. همه به ایستگاه آخر رسیده ایم.که باید به سرعت تصمیم بگیریم.در پایان مجددا"تاکید می کنم دبیر هیات شطرنج مازندران نیستم و هیچ مسئولیتی در هیات فعلی ندارم و نخواهم داشت. خداوند ناظر بر اعمال ماست.
|