| اسب توهین شده! |
|
|
|
| نوشته شده توسط الکسی نوسوف | |||
| سه شنبه, 13 بهمن 1388 ساعت 19:41 | |||
در سال 1976 در یکی از مسابقات جام اتحادیه ها به نام ما کیف کی موفق شدم که آن دام را عملا"در بازی به کار بندم به این ترتیب که: e4-e5 2.Cf3-d6 3.d4-Cd7 4.Fc4-c6 5.Cg5-Ch6
حریفم سریع پاسخ می داد به طوری که مرا بد گمان کرده بود که احتمالا"او با این شاخه آشنایی دارد.پس از حرکت ششم
a4 با بی صبری منتظر حرکت حریفم شدم سیاه ضمن تلاش برای گسترش سریع سوارهایش حرکت بسیار بد؟؟ Fe7 را بازی کرد که متعاقبا"با پاسخ F.f7
رو به رو شد.حریفم بی آنکه فکر کند فیل را با حرکت C.f7 تصاحب کرد.اما وقتی که حرکت Ce6
را انجام دادم او بر خلاف رسم ادب با کلماتی رکیک شروع به فحاشی کرد.من هم سرداور مسابقات را فرا خواندم و به خاطر حرکت او معترض شدم سر داور ساعت را متوقف کرد و از حریفم توضیح خواست.در کمال تعجب همگان او بی آنکه در صدد توجیه بر آید پاسخ داد که منظورم توهین به حریفم نبود بلکه من به اسب مستقر در خانه e6 فحاشی می کردم!سر داور پرسید:خوب چرا به اسب حریف اهانت کردی؟پاسخ داد که ببخشید و قول داد که تکرار نکند بازی ادامه یافت و سفید به سرعت به پیروزی رسید. -Da5 9.Fd2-Db6 10.a5-D.b2 11.Fc3-Db6 12.Cc7.... و به این ترتیب به علت از دست رفتن وزیر سیاه تسلیم شد و اسب توهین شده توانست انتقام خود را از کسی که اورا تحقیر کرده بود ،بگیرد
|
| Send new message | |